Talvisukellustapahtuma Aki ja Turo Kaukajärvellä la 17.2.18

Loading Map....

Aika
Päivä(t) - 17/02/2018
11:00 - 14:00

Paikka
Kaukajärvi, Tamglass

Kategoria(t))


Tervetuloa koko perheen talvitapahtumaan Kaukajärven jäälle 17.2. kello 11-14. Luvassa on temppurata lapsille, pilkkimistä kaiken ikäisille, talviverkkojen kokemista, vapaasukellusnäytös, pelastuslaitoksen kaluston esittelyä ja mukavaa yhdessäoloa.

Tapahtuman huipennuksena sukeltajat laskevat Kaukajärveen kuusia kalojen kodeiksi ja kutupaikoiksi. Järveen vapautetaan myös tapahtuman nimikkokalat Aki ja Turo sekä muita tukijoiden nimikkokaloja. Kalat nimikoidaan tunnistamista varten ja saalista vastaan on luvassa pieni palkinto.

Tarkat tapahtumapaikat ovat Kaukaniemen ja Glastonin edustalla olevat rannat sekä K-Market Vehmaisten piha. Tapahtuma on avoin ja maksuton. Mukaan kannattaa varata vähän käteistä, sillä tapahtumassa myydään kuumaa mehua ja makkaraa sekä pullaa ja kahvia.

Aikataulu:
Klo 11
– Kaukaniemi & K-Market Vehmainen: Temppurata, kauppias tarjoaa hernekeittoa
– Kaukaniemen ranta: Pilkkimistä ja talviverkkojen kokemista, opastajina Hämeen vapaa-ajankalastajapiiri ja Vehmaisten Osakaskunta
– Kaupan aulassa Vehmainen seura myy kahvia ja pullaa ja kaupunginosakirjaa.

Klo 12
Glastonin ranta: Turojen laskeminen järveen ja kaluston esittely / laitesukeltajat

Klo 12.30
Glastonin ranta: Vapaasukellusnäytös ja kaluston esittely

klo 13
Glastonin ranta: Akin, Turon ja muiden nimikkokalojen vapauttaminen järveen

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Pirkanmaan sukellusseurat, Vehmaisten Osakaskunta, Pelastakaa Kaukajärvi ry, Vehmainen seura, Vehmaisten Urheilijat, Hämeen vapaa-ajanakalastajat ry, Kaukapartio ja K-Market Vehmainen.

Säävaraus. Osallistuminen omalla vastuulla.

Permanent link to this article: http://www.rrdc.fi/?event=talvisukellustapahtuma-aki-ja-turo-kaukajarvella-la-17-2-18